flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання відповідача Яргуніна Олександра Георгійовича, останнє відоме місце проживання якого було с.Нижбірок, вул.Центральна, 56 Гусятинського району Тернопільської області,

24 лютого 2020, 09:46

        Гусятинський районний  суд Тернопільської області викликає відповідача Яргуніна Олександра Георгійовича, останнє відоме місце проживання якого було с.Нижбірок, вул.Центральна, 56 Гусятинського району Тернопільської області, по справі за позовом Яргуніни Ганни Зіновіївни до Яргуніна Олександра Георгійовича про розірвання шлюбу та стягнення аліментів на утримання дітей, в судове засідання, яке відбудеться 28 лютого 2020 року о 8.30 год. в приміщенні суду за адресою: смт. Гусятин, вул. Героїв Майдану, 2  Гусятинського району Тернопільської області. Відповідач в разі неявки в судове засідання має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача в судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутності.

Ухвала про відкриття провадження у справі розміщена в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/).