flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання відповідача Горошок Валерія Михайловича, останнє відоме місце проживання якого було с.Кузьмінчик, Чемеровецького району Хмельницької області

25 лютого 2020, 10:41

 

        Гусятинський районний  суд Тернопільської області викликає відповідача Горошок Валерія Михайловича, останнє відоме місце проживання якого було с.Кузьмінчик, Чемеровецького району Хмельницької області, по справі за позовом Пенюти Марії Петрівни, в інтересах неповнолітньої онуки Горошок Мар’яни Валеріївни до Горошок Валерія Михайловича, треті особи: орган опіки та піклування Чемеровецької районної державної адміністрації Хмельницької області, орган опіки та піклування Гусятинської районної державної адміністрації Тернопільської області про позбавлення батьківських прав, в судове засідання, яке відбудеться 02 березня 2020 року о 8.15 год. в приміщенні суду за адресою: смт. Гусятин, вул. Героїв Майдану, 2  Гусятинського району Тернопільської області. Відповідач в разі неявки в судове засідання має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача в судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутності.

Ухвала про відкриття провадження у справі розміщена в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/).