flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання відповідача Новака Анатолія Романовича

17 квітня 2018, 10:28

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч. 11 ЦПК України, Гусятинський районний суд Тернопільської області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме.

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 596/420/18

Гусятинський районний суд Тернопільської області викликає Новака Анатолія Романовича на 24 квітня 2018 року о 09 годині 15 хвилин до зали судових засідань в приміщенні Гусятинського районного суду Тернопільської області, який розташований за адресою: смт. Гусятин, провулок Героїв Майдану, 7, як відповідача по цивільній справі за позовом Новак Ірини Володимирівни до Новака Анатолія Романовича, треті особи, що не заявляють самостійних вимог на стороні позивача Ситко Володимир Васильович, Ситко Марія Олексіївна про визнання особи такою, що втратила право користування житлом.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача у судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутністю.

Ухвала про відкриття провадження у справі розміщена в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Для отримання інформації про стан розгляду справи звертайтесь до суду за тел.: (03557) 2-17-57.