flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація

16 березня 2020, 14:44

 

УВАГА!    КАРАНТИН

 

З метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб, беручи до уваги Постанову Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», заяву голови Ради суддів України щодо карантинних заходів від 11 березня 2020 року, рішення зборів суддів Гусятинського районного суду від 16 березня 2020 року, Гусятинський районний суд Тернопільської області повідомляє, що з 16 березня до 03 квітня 2020 року,  на період карантину прийом документів буде здійснювати канцелярія суду щоденно, до 12 год. (тел. (03557)2-29-55).

        Рекомендуємо  громадянам та іншим особам  всі документи  надсилати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду (inbox@gs.te.court.gov.ua), через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua) або поштою.

Рекомендуємо учасникам процесів подавати до суду електронною поштою заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами або відкласти, по можливості, судове засідання на час карантину.

        Просимо утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка тощо), або якщо Ви (чи члени Вашої сім’ї) протягом останніх трьох тижнів повернулись з країн інфекційного ризику.

        Для розуміння серйозності ситуації та небезпеки, яку несе коронавірус COVID-19, рекомендуємо слідкувати за інформацією на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України  - https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov.